Palvelut Teija Purmola | meedio, selvännäkijä, healing-hoitaja, mediaalinen valmentaja | Helsinki & Vantaa – Online & puhelin ympäri Suomen

Varaa aika lähettämällä minulle viesti, ks. Ajanvaraus. 

Voit ilmoittaa toivomasi ajan jo viestissä etukäteen.

Tapaamiset hoituvat sujuvasti työhuoneellani Helsingissä Mannerheimintie 162/Taikavoimaa- tai Vantaan Leinelässä – tai vaihtoehtoisesti puhelin- tai verkkotapaamisena ympäri Suomen.

Kaikki palveluni maksetaan etukäteen. Saat laskun sähköpostiisi etätapaamisista. Maksaa voit pankkikortilla, mobilePay:llä tai käteisellä. Saat maksetusta palvelusta ja tuotteesta aina kuitin. Katso tilaus- ja toimitusehdot.

Lämpimästi tervetuloa!

Teija Purmola Art Valon tie
Teija Purmola: Valon tie

Palvelut sinulle

Viestinvälitykset. Välitän hyvästä henkimaailmasta viestejä sinulle. Henkimaailman viestit antavat uskoa, toivoa ja rakkautta.  Kesto 1 tunti, hinta 65 euroa (sis. alv).  

Meedio- ja selvännäköistunnot Helsinki & Vantaa, online tai puhelimitse koko Suomi

Haluatko meedioistunnon ja/tai selvännäkötulkinnan verkkotapaamisena tai puhelimitse – järjestän tapaamisia myös online.

Tapaamiset työhuoneellani Vantaan Leinelässä. Hyvien liikenneyhteysien päässä. Helsingistä I junalla Leinelän asemalle, 5 min kävely vastaanotolle.

 

Meedio Teija Purmola online tai puhelimitse

Meedioistunto
60 min, 65 € (sis.alv)

Selvännäkötulkinta
60 min, 65 € (sis.alv)

Autan sinua löytämään elämäsi suunnan tai vahvistamaan nyt valittua tietäsi. Elämän vastoinkäymiset voivat avata aivan uusia polkuja ja olen täällä auttamassa sinua matkallasi. Kesto 1 tunti, hinta 65 € (sis. alv). 

Meedioistunnon yhteydessä selvänäkötulkinta. Kesto 1 tunti, hinta 65 € (sis. alv). 

meedioistunto tai selvännäkötulkinta online TAI PUHELIMITSE
30 min, 45 €

Online tai puhelimitse meedioistunto tai selvänänkötulkinta. Kesto 1/2 tuntia, hinta 45 euroa (sis. alv).  

Tapaaminen myös Vantaa Leinelässä-

Meedioistunto ja selvännäkötulkinta
60 min, 65 € (sis.alv)

""

Healing-hoito
60 min, 50 €

Healing-hoito eli henkiparannus. Välitän henkimaailman hoitavaa energiaa ja rakkautta sinulle. Jokaiselle hoito ja henkimaailman rakkaudellinen valon energia on yksilöllistä ja myös sen vaikutukset. Käyn myös keskustelua kanssasi henkiparannuksen vaikutuksista kanssasi ja elämäntilanteesta. Henkiparannuksen tarkoitus on tukea sinun hyvinvointia kohti parempaa huomista. 

Kesto 1 tunti, hinta 50 € (sis. alv).

""

Kodin energioiden puhdistaminen
1,5 tuntia, 110 €

Kodin energioiden puhdistus: kotikäynti ja ohjeistus yksilöllinen tilanne huomioiden. Käyn myös keskustelua elämäsi kokonaistilanteesta ja miten voit vaikuttaa kodin hyvään energiaan. 

Kotikäynnin kesto 1,5 tuntia, hinta 110 € (sis. alv).

Ohjausta myös kodin henkiseen puhdistamiseen vastaanotollani. Kesto 1 tunti, hinta 65 € (sis. alv). 

""

Mediaalinen valmennus
60 min, 70 €

Oletko henkisen tien kulkija, etsitkö elämän tarkoitusta tai suuntaa itsellesi? Tarvitsetko itsellesi sparraajaa ja valmentajaa arkeen tai henkiselle polullesi? Haemme yhdessä sinulle parhaat ratkaisut.

Kartoitan tämän hetkisen elämän tilanteesi ja katson selvänäköä hyödyntäen mitä asioita nousee esille ja mihin on hyvä kiinnittää huomiota.

Valmennus 1 tunti, hinta 70 € (sis. alv). 2 tuntia 120 € (sis. alv)  3 tuntia 160 €, jatkot sopimuksen mukaisesti.

""

TALOUDEN AVAIMET

Miten eteenpäin omassa taloudessa? Katsomme yhdessä, miten saat omaa talouttasi paremmaksi ja talouden haasteet mahdollisesti hallintaan. Talous on tärkeä osa hyvää elämää. Sinä teet päätökset. Kesto 1 tunti, hinta 65 e (sis. alv).

lahjakortti ystävälle tai läheiselle

Teija Purmolan meedioistunto, selvännäkötulkinta tai healing-hoito lahjaksi
60 min, 65 €

Anna läheiselle lahjaksi käynti vastaanotollani. Lahjakortilla saa yhden tunnin (60 min) käynnin vastaanotolleni tai vaihtoehtoisesti puhelin tai verkkotapaamisena. Kortti on voimassa vuoden ajan sen ostamisesta.

Lahjakortin hinta on 65 € (sis. alv). Lahjakortin voi lähettää myös sähköisesti tilaajalle. Tiedustele lahjakorttia teija@teijapurmola.fi tai 040 729 6466

kurssit, valmennukset ja meediotilaisuudet

kurssit, valmennukset ja meedio-tilaisuudet

Tilaa meediotilaisuus/ selvänäkötulkinta ryhmälle

Tilaisuudet ryhmälle esim. kotonasi tai ystävän luona. Suositeltu henkilöiden määrä n. 5–10 henkeä. Rakkaudellisia viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä läheisiltä. Kesto 1 ½ tuntia. Hinta 130 € sisältää matkakulut + alv. 

Tilaisuuden yhteydessä meedio/selvänäköistunnot 45 €/hlö. 30 min. 

Ajankohtaista tapahtumia ja tilaisuuksia

Tule mukaan tapahtumiin, tilaisuuksiin ja kursseille! Nettisivujen etusivulla on listattuna tapahtumia, joissa olen mukana.

Henkitaidetta-kurssi
kevät 2024

Löydä luova itsesi. Kurssilla tehdään enkeli/voimataulu yhdessä.  Saat opastusta värien käytöstä. Maalaamme valon- ja rakkauden energioissa ja henkimaailman valossa. Maalaamme A3-kokoisen akvarellityön. Teemme ensin väreillä harjoitustyön, jonka jälkeen työstämme omaa voimataulua/enkelitaulua. Kurssi toteutetaan 5–8 henkilön ryhmässä. Kesto 5 tuntia. Hinta 50 €  / henkilö (sis.alv, kurssimateriaalit sekä kahvi-teetarjoilun välipalan kera). 

Seuraa somessa meedio teijaa

Seuraa somessa Meedio Teija Purmolaa – vinkkejä, kursseja ja tapahtumia!

Taidetuotteet – Teija Purmola Art

Taiteeni on henkistä ja luontoa kuvaavaa. 

Tarjoan valmiita töitä ja maalaan tilaustöitä. Galleriassa on valmiita, myytäviä tauluja hintoineen esillä. Lisää taidetarjontaa on somessa, työhuoneellani ja myös ajoittain näyttelyissäni. 

Tilaustöissä keskityn luomaan asiakkaan toiveiden mukaisen taulun, jossa on juuri oikeanlainen tunnelma ja energiat. Tilaustyöt ovat itselleni hyvin mieluisia, sillä keskityn luomaan taulun saajalle juuri oikeanlaisen tunnelman ja hengen. Suunnitellaan yhdessä millaisen taulun luon sinulle, ota yhteyttä.

""
""
Miltä näyttäisi toiveittesi taulu?

Toiveiden taulu tilauksesta

Tutustu aiempiin töihini Galleriassa ja tilaa itsellesi tai lahjaksi taulu. Tilaustyössä hinnoittelu määrittyy työn mukaan. Työn alussa maksetaan varausraha. Minulle on tärkeää, että todella taulu on mieluisa sinulle. Lopullinen teos maksetaan vasta, kun tilaajana olet hyväksynyt taulun. Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihin.

Teija Purmola Art Enkelin hoitavaa energiaa
Teija Purmola Power of the World

Mediaalinen taide ja voimataulut tilauksesta

  • Enkelitaulu, akvarelli, koko A3 (297×420 mm), 100 €  (sis. alv)
  • Enkelitaulu, akvarelli, koko A4 (210×297 mm)  70 euroa (sis. alv)
  • Auragrafiataulu, akvarelli, koko A3, 150 €  (sis. alv) sis.1 h istunnon
  • Auragrafiataulu, akvarelli, koko A4, 110 €  (sis. alv) sis. 1 h istunnon.
  • Oma voimataulusi öljyvärityönä. Teoksen koko ja hinta sopimuksen mukaan.  Toimitus mahdollinen pääkaupunkiseudulle.

Taulu kehyksillä tilauksessa, hinnoittelu kehyksen mukaan. Valmiin teoksen voi noutaa työhuoneeltani. Toimitus pääkaupunkiseudulla kotiin mahdollinen. Ei toimituskuluja. Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihin.